Meeting Information

You can view our events on Facebook and attend our meetings without paying the membership fee, or you can join as a H2H Free Member here on our website and you will get email notifications and invites for all our upcoming events. It is also the best way to stay in touch with what we are doing and any new features we will be adding.

We have our meetings on the 2nd & 4th Monday evening at Shawn O'Donnell's which is in the Everett/Mill Creek area. We meet in the evenings from 6:30pm to 8:30pm so please try to arrive on time so everyone has enough time to order food/drinks. Our meetings start promptly at 7:00pm. Please allow enough time to arrive early to order your food and enjoy our open networking. Please make sure to RSVP to any meeting you plan on attending.

In order to maintain our meeting space, we kindly ask that everyone who attends our meetings purchase the buffet dinner. It typically consists of grilled chicken, build your own salad bar, soda bread, fruit salad, cookies and a beverage (coffee, tea or soft drink). Currently, the cost is $16 and includes tax but NO TIP. If you choose or are unable to eat dinner, you will be asked to purchase a non-dinner option for just $5. This includes a beverage (soda, coffee, tea) and it helps cover the costs of our server to set up and tear down the room. Please remember to tip and make a purchase so we can continue using this meeting space. 

Typically, we have about 25-30 women attending our meetings so make sure to bring enough business cards to pass around. If you want to pass out flyers or catalogs then please do so during the open networking time. Only business cards will be passed during the individual introductions. It gets too cumbersome and distracting to pass around big piles of paper and listen to people talk.

You are also more than welcome to bring a small door prize to giveaway and you can bring a friend too!

TYPICAL AGENDA

• 6:30pm - 7:00pm ~ Open networking & order food (30 minutes)
• 7:00pm - 7:15pm ~ Welcome to Heart to Heart! (15 minutes)
• 7:15pm - 7:23pm ~ SPOTLIGHT MEMBER TABLE #1 Introduction (8 minutes)
• 7:23pm - 8:02pm ~ Individual introductions (1 minute each - 39 minutes total)
• 8:02pm - 8:10pm ~ SPOTLIGHT MEMBER TABLE #2 Introduction (8 minutes)
• 8:10pm - 8:20pm ~ Pay dinner bill & door prize drawings (10 minutes)
• 8:20pm - 8:30pm ~ Share your good news! (10 minutes)



We have a corporate sponsor for our group who has graciously offered a special offer for our group! Please read more about this perk on our Travel Perk page. 


APPLY FOR MEMBERSHIP


Upcoming events

ACCOUNT LOGIN

We are a Women's Networking Group that encourages women to build relationships that will help business happen... naturally!

©Monica Hubinette
Heart to Heart Networking 
* Established in 2010 *


Powered by Wild Apricot Membership Software